Jouw Eigen Advertentiesite Opbouwen

Met behulp van een marktplaats script kunt u makkelijk een eigen marktplaats beginnen. Gebruikt u een marktplaats script dan komt er een beheerpaneel beschikbaar. Een aanpassing brengt u via het beheerpaneel op simpele wijze aan. Via de speciale beheerpaneel kunt u bijvoorbeeld een betaalde categorie aan de website toevoegen. U kunt op dezelfde manier een kleur veranderen.

Het installeren van het advertentie script is binnen een handomdraai gedaan. Op deze manier heeft u snel uw eigen advertentie website. Het is voor adverteerders mogelijk om hun spullen via uw website te koop aan te bieden. Met behulp van het artikel kunt u meer informatie over dit script krijgen. Het script is met een aantal makkelijke handelingen gebruiksklaar te maken.

Het systeem waar u middels de link meer over kunt lezen, daar vertellen we graag daarbij hier meer over. Met behulp van een veilig inlogsysteem gebouwd in PHP logt u in op het beheerpaneel. Gegevens die de bezoeker invoert worden gevalideerd, dus nagegaan of ze wel het juiste formaat hebben. Dit beschermt uw website tegen mensen met kwade bedoelingen. Een blokje met de laatst bezochte advertenties is constant in beeld bij de bezoeker. De bezoeker kan zo gemakkelijk een object opnieuw bekijken. Het aantal foto’s dat een adverteerder kan aanmaken is middels de backend omgeving instelbaar. U kunt eenvoudig iets wijzigen aan het uiterlijk van uw website. Bezoekers kunnen zich gemakkelijk registreren. Na registratie kan men een advertentie op uw advertentie website aanmaken.

Reageren is voor een bezoeker eenvoudig. Wat hij invult wordt na het versturen per e-mail verzonden naar de adverteerder. Men kan middels e-mail vervolgens een afspraak over de overname van het object komen. De optie om per pagina de meta gegevens in te stellen is verder aanwezig. U kunt daarmee een betere positie in Google krijgen. Op deze manier worden de zoekwoorden gekoppeld aan uw website bij Google.
Free Web Hosting