Een uitgebreide advertentiewebsite runnen

Een advertentie script vereenvoudigt het beheer van uw eigen advertentie website. U heeft de software binnen een vloek en een zucht werkend. De eerste keer dat u de site bezoekt wordt het installatieprogramma gestart. Daarin kunt u de globale gegevens van de website invoeren. Denk aan een titel en de gegevens voor Google. Ook kunt u de database connectie instellen via het installatieprogramma. Er zijn verder een username en password voor uw beheeraccount in te stellen. Een eigen advertentie website kan worden gerealiseerd met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script.


Met uw advertentie website kunt u natuurlijk ook een zeer geavanceerd beheersysteem gebruiken. Men spreekt ook wel van een advertentie script. Meer informatie over zo een PHP script kunt u op de pagina Wil je een eigen marktplaats bouwen? vinden. Op die pagina is een link te vinden naar de site van de leverancier van het script. Wanneer u dus op de link klikt, komt u op de juiste pagina terecht.

De advertenties die u als laatst bekeken heeft, zijn zichtbaar binnen een apart component op uw website. Alle advertenties worden in rubrieken ingedeeld zodat iemand makkelijk de objecten kan vinden die hij zoekt. Op deze wijze kan een eigen marktplaats betaalbaar worden gerealiseerd.

U kunt via het beheerpaneel enorm eenvoudig een aanpassing doorvoeren. Elk beheerscherm gaat over een afgebakend gedeelte van uw website. U weet na een tijdje waar ieder scherm voor bedoeld is.
Free Web Hosting