Beheer betaalbaar een nieuwe portaalsite

Voor linkbuilding is een eigen startpagina website uiterst handig. Een startpagina website zal uit meerdere dochterpagina’s ontstaan. Sommige startpagina websites bevatten wel meer dan duizend dochterpagina’s.

U kunt ook affiliate links plaatsen samen met de gewone links op een startpagina. Eigenlijk bent u dan de schakel tussen een persoon die een product koopt en de aanbieder van dat product. U verdient bij affiliate marketing aan de commissies die u per verkoop van een product ontvangt. Voor affiliate marketing kunt u naast gewone links ook affiliate banners gebruiken.

Een script voor het ontwikkelen van een dergelijke website vindt men via een link in het artikel startpagina script. Daar vindt u ook een verwijzing naar de website van de aanbieder van zo een script. Op de website van de aanbieder is een handleiding te vinden die bij het script hoort. In deze handleiding vindt u de informatie die u voor het gebruik van het script nodig heeft.

Meta gegevens voor de zoekmachines zijn per dochterpagina en linkcategorie in te voeren. Via het beheerpaneel kunt u dit doen. De door u ingevulde meta gegevens worden door het script in de juiste vorm aangeboden aan de zoekmachines. Per dochterpagina kunt u een gewenst subdomein invoeren. Een startpagina bestaat in de regel uit meerdere rubrieken. Binnen deze rubrieken kunt u zowel gewone links als widgets plaatsen. U kunt bijvoorbeeld een widget met het meest recente nieuws toevoegen. Of een lijstje van de dochterpagina’s die als laatst op de website zijn aangemaakt. Een widget met een lijst van de meest recent aangemaakte dochterpagina’s kan bijvoorbeeld op de voorpagina getoond worden.

Naast dat u op uw startpagina website gebruik kunt maken van affiliate marketing, is het tevens mogelijk om Google Adsense toe te voegen aan uw startpagina website. Banners maakt u heel gemakkelijk aan via de beheeromgeving, waar u verschillende banners aan een bannerruimte kunt koppelen. In dat geval zullen banners in die ruimte worden geroteerd.
Free Web Hosting