Wat is een startpagina script?

Er zijn verschillende dingen die u met een eigen startpagina kunt. Allereerst is het leuk om een pagina te hebben met links omtrent uw interessegebied. Websites van uzelf kunt u er gemakkelijk mee promoten. Het is zelfs mogelijk wat extra inkomsten met een startpagina te genereren. Een dochterpagina aanmaken is doorgaans gratis en kan op een aantal websites.

De meeste startpagina websites hebben een registratieformulier om uw eigen startpagina aan te maken. Hierna krijgt u toegang tot een controlepaneel waar u een startpagina kunt bouwen. Er wordt soms een e-mail gestuurd die u moet bevestigen via een link. Voordat u op de link heeft geklikt kunt u niet inloggen.

Wellicht is het voor u interessant om uw eigen startpagina website te beheren. Met een startpagina script wordt dit mogelijk. Op de pagina Eigen startpagina maken staat meer informatie over startpaginascripts. Het is niet moeilijk om een startpaginascript te installeren. Het hoeft niet veel te kosten.

De meeste startpaginascripts hebben ongeveer dezelfde werking. Op uw startpagina kunt u rubrieken plaatsen waar u vervolgens de links in plaatst. Een categorie kunt u soms naast links ook voorzien van afbeeldingen en informatieve teksten. Vaak kunnen bezoekers ook een linksuggestie doen bij uw dochterpagina.
Free Web Hosting