Een mooie startpagina samenstellen

U kunt een startpagina zien als een online catalogus. Een startpagina websites bestaat meestal uit diverse dochterpagina’s. Per onderwerp is er doorgaans een dochterpagina aangemaakt. Een nieuwe startpagina maakt u gratis aan. Dat kunt u op diverse websites doen die via Google eenvoudig te vinden zijn.

Het is niet verplicht om uw gehele startpagina rond een enkel onderwerp in te richten. U mag namelijk best een favorieten startpagina maken. Op dergelijke dochterpagina’s staan vaak links over diverse onderwerpen. Dan is het wel handig om een rubriek per onderwerp te maken.

U kunt meer over nieuwe startpagina aanmaken lezen op Nieuwe startpagina online zetten. Ook staan er tips om de kwaliteit van uw startpagina te waarborgen. Wilt u zelf een startpagina website dan zult u eens kunnen zoeken op “startpagina script”. Vrij recent is er een modern startpagina script ontwikkeld. Aan het zelf bouwen van een dergelijk script zult u anders veel tijd kwijt zijn. Een startpaginascript lost veel dingen waar u dan tegenaan zou lopen, al voor u op.

Aan te raden is om de relevantie van de links hoog te houden. Heden ten dage is het belangrijk dat u onderscheidend bent met uw startpagina. Het kan nuttig zijn om naast links ook wat plaatjes en informatieve teksten te plaatsen. Veel paginabeheerders voegen namelijk alleen links toe aan hun startpagina. Door niet hetzelfde te doen als de rest, onderscheidt uw startpagina zich.

Bij een bepaalde hoeveelheid bezoekers wordt het ook interessant om advertenties op uw startpagina weer te geven. Hiervoor bestaan een aantal platformen. Zo kan het behoorlijk lucratief worden.
Free Web Hosting