Wilt u een advertentie website maken?

Geld verdienen met uw eigen advertentie website is uiterst gemakkelijk. U kunt verschillende rubrieken aanmaken waarbinnen de advertenties worden geplaatst. Op de homepage kunt u een overzicht weergeven van de laatst aangemaakte advertenties. Het is daarbij mogelijk om zelf te bepalen hoe dit overzicht is ingedeeld.

Een eigen advertentie website biedt ook de mogelijkheid om inkomsten te genereren. U kunt namelijk affiliate banners plaatsen op uw website. Bij affiliate marketing verdient u geld met de verkoop van producten van een andere partij. Het is ook mogelijk om affiliate feeds in te laden en de producten in die feed als advertentie aan uw advertentiewebsite toe te voegen. U kunt affiliate links toevoegen aan de advertenties.

Meer informatie over een script waarmee u een marktplaats kunt bouwen, is op de pagina marktplaats cms te vinden. De marktplaats website bevat een speciale pagina voor aanmelden van nieuwe adverteerders. Er kunnen een aantal foto’s per advertentie toegevoegd worden. Hoeveel foto’s er maximaal toegevoegd mogen worden, kunt u in het beheerpaneel van de website instellen.

Voor iedere rubriek kunnen de meta gegevens ingesteld worden. Per categorie kunt u keywords en een beschrijving van de betreffende categorie invoeren. U vergroot daarmee de vindbaarheid van de website.

De beheeromgeving bevat schermen om de kleuren van de website aan te passen. Heel eenvoudig is op deze wijze een marktplaats te realiseren. Het is niet lastig om het script te installeren. Het script installeren neemt daarom ook niet veel tijd in beslag.

In de eerste dialoogbox kunt u de globale gegevens voor de website invullen. U kunt gegevens voor de database connectie invullen in het 2e scherm. Een gebruikersnaam en een wachtwoord kunt u in het derde scherm invoeren. Uw eigen marktplaats website kan met behulp van een beheerpaneel worden aangepast.
Free Web Hosting