Een nieuwe advertentie site bouwen

Er is gemakkelijk een eigen marktplaats te beginnen waarmee u geld kunt verdienen. De advertentie website bestaat uit meerdere rubrieken, welke u zelf kunt aanmaken. De laatst gemaakte advertenties worden in een overzicht op de voorpagina weergegeven. U kunt zo banners tussen de advertenties door plaatsen.

Het is heel makkelijk om inkomsten met een eigen advertentie website te genereren. Het is vrij gemakkelijk om 1 of meerdere affiliate banners te plaatsen. Elke keer wanneer een product wordt verkocht, ontvangt u een commissie. Ook bestaat er de mogelijkheid om feeds in te lezen en de producten toe te voegen aan uw marktplaats. Bij iedere advertentie kunt u een website link plaatsen. Dit kan dan ook een affiliate link zijn.

Een eigen marktplaats kan via een script worden gemaakt. Meer informatie over een dergelijk script kunt u vinden op marktplaats cms. Uw advertentie website zal een pagina bevatten voor het registreren van gebruikers. Per advertentie kunnen meerdere foto’s toegevoegd worden. Via het beheerpaneel stelt u het aantal foto’s per advertentie heel makkelijk in.

U kunt per categorie de relevante meta tags opgeven. U kunt per categorie de belangrijkste sleutelwoorden en een omschrijving opgeven. U vergroot daarmee de vindbaarheid van de website.

De beheeromgeving bevat schermen om de kleuren van de website aan te passen. Zo kunt u een uniek ogende marktplaats website samenstellen. De installatie bestaat uit een paar simpele stappen. Het script installeren neemt daarom ook niet veel tijd in beslag.

De 1e dialoogbox kan worden gebruikt voor het invullen van de algemene gegevens voor uw nieuwe advertentie website. Gegevens voor de databaseverbinding kunnen in het 2e dialoogvenster worden ingevuld. U kunt het 3e scherm gebruiken om een username en een password in te voeren. U kunt met behulp van een meegeleverd beheerscherm uw eigen marktplaats website beheren.
Free Web Hosting