Responsive advertentiewebsite runnen

Met een eigen advertentiewebsite kunt u vrij eenvoudig extra inkomen genereren. Er zijn meerdere rubrieken aan te maken waarin vervolgens de advertenties door de adverteerders kunnen worden geplaatst. Op de voorpagina wordt een overzicht getoond van de nieuwste advertenties. Hoe het overzicht is ingedeeld kunt u zelf bepalen.

Het is vrij makkelijk om geld te verdienen met een eigen marktplaats website. Het is mogelijk om affiliate banners aan uw website toe te voegen. Elke keer wanneer een product wordt verkocht, ontvangt u een commissie. Feeds inlezen met producten is een andere mogelijkheid. De producten worden dan als advertentie weergegeven. Bij iedere advertentie kunt u een website link plaatsen. Dit kan dan ook een affiliate link zijn.

U kunt verder meer lezen over een PHP script voor uw eigen advertentie website op de pagina eigen marktplaats beginnen. Via een daarvoor bedoelde pagina is het voor een adverteerder heel eenvoudig om zich aan te melden. Per advertentie kunnen meerdere foto’s toegevoegd worden. Het aantal foto’s dat per advertentie mag worden toegevoegd, kan worden ingesteld in het beheerpaneel.

U kunt per categorie de relevante meta tags opgeven. U kunt per categorie de belangrijkste sleutelwoorden en een omschrijving opgeven. Dit heeft tot gevolg dat de website beter wordt gevonden.

Het kleurschema van de site kan gemakkelijk aangepast worden via het beheerscherm. Zo kunt u een uniek ogende marktplaats website samenstellen. In een zucht en een scheet is het script geïnstalleerd op uw webhosting. Het zal niet veel tijd in beslag nemen om het script te installeren.

De 1e dialoogbox kan worden gebruikt voor het invullen van de algemene gegevens voor uw nieuwe advertentie website. Het 2e scherm kan worden gebruikt voor het invullen van de gegevens van de database verbinding. Via het 3e scherm is een gebruikersnaam en een wachtwoord in te vullen. Hiermee kunt u inloggen in het beheerpaneel en de website beheren.
Free Web Hosting