Uw site beheren met een CMS systeem

Voor het maken van een eigen website zijn een aantal dingen nodig. U zult een contract voor webhosting moeten afsluiten. U kunt webhosting in verschillende prijscategorieën afsluiten. Meestal zal een relatief goedkoop pakket voldoende zijn voor een nieuwe website. U zult doorgaans uw pakket kunnen uitbreiden zonder dat uw site onbereikbaar is in de tussentijd. Bij een website is het ook fijn om een eigen domeinnaam te hebben. Vooral om zakelijk ook serieus genomen te worden. De kosten hiervan zullen niet meer dan 10 euro per jaar zijn.U kunt er vanuit gaan dat u enkele tientallen euro’s per jaar maximaal kwijt bent aan uw eigen website.

Iets dat vaak wordt onderbelicht, is het belang van het content management systeem. Een CMS pakket dat wellicht interessant voor u is, wordt beschreven op de pagina bedrijf website. U kunt met het CMS pakket dat daar wordt beschreven ook producten en diensten verkopen waarbij de betaling online verloopt. Het content management systeem is zowel aan DigiWallet als aan Mollie te koppelen. Producten die downloadbaar zijn, worden na de betaling direct naar de klant verstuurd per e-mail. Wilt u een extra inkomen online verdienen, dan ontkomt u er niet aan een goed CMS systeem te kiezen voor uw website.

De files van het CMS pakket kunnen relatief makkelijk op de server worden geplaatst. Het installatie script zal tijdens uw 1e bezoek aan de website worden gestart. Daarbij kunt u verschillende belangrijke instellingen doorgeven. Weet u niet zoveel van de techniek? Geen probleem. Het stappenplan van de installatie van het CMS pakket is op de website van de aanbieder raad te plegen. Tevens kan de aanbieder het CMS pakket op uw webhosting installeren als u dat liever heeft. Wanneer u na de aanschaf uw licentiegegevens in het systeem invoert ontvangt u ook automatische updates.

U kunt meestal een thema kiezen dat is meegeleverd met het CMS pakket. Op deze wijze kunt u kosten besparen op een grafisch designer. Bij het besproken CMS systeem zullen de PHP formulieren proberen om spam zoveel mogelijk tegen te houden. Het CMS pakket zal berichten waarin spam staat niet naar u doorsturen. Uiteraard streeft men ernaar om zoveel mogelijk berichten met spam te herkennen en te blokkeren.
Free Web Hosting