Uw nieuwe startpagina bouwen

Bent u van mening dat het niet gemakkelijk is om een eigen startpagina website samen te stellen? Niets is echter minder waar. Lees hier hoe u een startpagina website kunt maken. Wanneer u het juiste hulpmiddel gebruikt, is het ook voor u mogelijk om uw eigen startpagina website te runnen. Geld verdienen is daarbij ook mogelijk. U kunt links op uw startpagina website verkopen. Bent u nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder. U zult een startpagina script nodig hebben wanneer u met een eigen startpagina website aan de slag wilt. Een startpagina script is een CMS pakket waarmee u een startpagina website kunt bouwen. In veel gevallen is zo een script met de programmeertaal PHP gemaakt.

Een startpagina script dient op uw webruimte geïnstalleerd te worden. Heeft u nog geen webhosting pakket, dan zult u deze moeten afnemen. Houd er rekening mee dat er vaak een database nodig is om een startpaginascript te kunnen gebruiken. Wilt u meer weten over het runnen van uw eigen startpagina website met een script, lees dan ook Beheer linkpagina. Heeft u een domein en webruimte dan heeft u een goede basis voor het installeren van een startpagina script. Een apart installatie script zorgt ervoor dat u geen moeilijke dingen hoeft te doen en dat het installeren relatief eenvoudig verloopt.

Er kan met diverse betaalmethoden een koppeling worden gemaakt. Met het verkopen van links kunt u ervoor zorgen dat uw website een extra inkomstenbron wordt. Via een formulier meldt de bezoeker een link aan voor plaatsing. De bezoeker mag de gewenste dochterpagina en de rubriek kiezen waar de link zichtbaar moet worden. Daarna verschijnt het betaalscherm, waar de bezoeker vaak ook een betaalmethode kan kiezen. Zijn er geen problemen opgetreden met de betaling, dan wordt de link direct in de gewenste rubriek geplaatst op de door de bezoeker gekozen startpagina.

Het aanmaken van een gebruikersaccount is voor bezoekers eenvoudig. Dat kan via een aanmeldformulier. Met een gebruikersaccount is het mogelijk om op uw website in te loggen. Een ingelogde gebruiker kan een startpagina aanmaken en vullen met eigen links. Zo zorgen gebruikers voor extra content op uw website. Regelmatig een nieuwe dochterpagina is interessant voor bezoekers. Websites waar regelmatig goede content bij komt zullen verder door zoekmachines beter worden gewaardeerd dan websites waarbij dat niet zo is. Zoekmachines zoals Google zullen u op een betere positie plaatsen in de zoekresultaten bij zoekopdrachten die met uw website te maken hebben.
Free Web Hosting