Je eigen startpagina website maken

Zoals de naam vast zegt bestaat een startpagina website grotendeels uit startpagina’s. Een bezoeker kan via het eigen subdomein van een startpagina simpel naar de betreffende startpagina navigeren. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. De bezoeker zal de inhoud van de correcte startpagina te zien krijgen. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken wanneer u een script aanschaft. Een startpagina script is niet duur. Het startpaginascript is makkelijk op uw webhosting pakket te installeren. Bij de ontwikkeling van het script heeft men daarom een veilig PHP inlogsysteem in elkaar gezet.

Het script zorgt ervoor dat het beheer enorm simpel is. Het betreft programmatuur die u op uw webruimte plaatst. Van ieder bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt aangeroepen. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker. De bezoeker zal de content van de juiste startpagina te zien krijgen. U hoeft zelf geen startpagina script meer te bouwen in het geval dat u een bestaand script aanschaft. Het artikel Uw eigen portaalsite bouwen kunt u lezen wanneer u wel nieuwsgierig bent naar zo een script. Op het moment dat u een kant en klaar script koopt, bent u direct in het bezit van de benodigde functies. Met een kant en klaar startpagina script kunt u direct werken aan de content van uw website.

De widgets maken het mogelijk om snel een weerkaartje of nieuwsblokje toe te voegen op een dochterpagina. En het is mogelijk om informatieve teksten te plaatsen. De widgets maken het mogelijk om snel een nieuwsblokje toe te voegen op een dochterpagina. U kunt rubrieken ook voorzien van stukjes informatieve tekst. Daarnaast is een weerkaartje simpel toe te voegen.
Free Web Hosting