Maak je moderne portaalsite

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. U kunt een startpagina website in elkaar zetten met een startpaginascript. Een dergelijk script is voor amper geld reeds aan te schaffen. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan daarnaast goed worden ingezet. Er zijn diverse dochterpagina’s die vaak een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. Middels het artikel Handleidingen kunt u informatie vinden over een startpagina script dat simpel is in het gebruik. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het aanmaken van de database. Er wordt een beheerdersaccount gecreëerd door een afzonderlijk installatie script. Er wordt een beheerdersaccount gecreëerd door het script waarmee u de website kunt beheren.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Daarnaast is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. Er hoeven geen folders voor de subdomeinen te worden aangemaakt. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Het aanpassen van een startpagina is behoorlijk gemakkelijk met het script. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

U kunt met het startpaginascript simpel extra inkomen genereren. Geld verdienen is op diverse wijzen mogelijk met het script. Het verkopen van links is met het script simpel te doen. Er kan op diverse manieren worden betaald voor een link. Het toevoegen van banners is een andere optie. Het is behoorlijk eenvoudig om een affiliate banner te plaatsen.
Free Web Hosting