Startpagina en startpagina script

Een eigen startpagina maken is voor veel webmasters een slim idee. Het biedt een mogelijkheid om links naar uw website te plaatsen. Zoekmachines plaatsen u hoger in de zoekresultaten wanneer u meer links heeft. Bij de meeste sites is het gratis om een dochterpagina aan te maken. Er is een groot aantal sites waar u gratis uw startpagina kunt beheren.

Een goede startpagina kan zelfs voor een extra zakcentje zorgen. Terwijl u de startpagina kosteloos mag beheren. Blijvende links, daar kunt u geld voor vragen. Een voorwaarde is dan wel dat u uw dochterpagina serieus bijhoudt.

Er is een scala aan mogelijkheden. U heeft dan alles in eigen beheer. Hierover staat op Maak je eigen startpagina het een en ander. Heeft u weinig verstand van programmeren en opmaak? Perfect. Het script is zo geschreven dat iedereen ermee overweg kan.

Draait u zelf een startpagina script dan beheert u een gehele startpagina website. Via het artikel "€œEigen startpagina met het startpagina script€" kunt u daar meer over te weten komen. Met uw startpagina kunt u zelfs extra inkomen genereren. Met behulp van banners kunt u adverteren. U kunt Google Adsense plaatsen. Daarbij zijn ook veel mensen bereid te betalen voor een link naar hun website op uw startpagina. Men koopt dan een vast aantal links in en betaalt een afgesproken bedrag.

Free Web Hosting