Startpaginascript

Er zijn verschillende dingen die u met een eigen startpagina kunt. Allereerst is het leuk om een pagina te hebben met links omtrent uw interessegebied. En u kunt links naar uw eigen websites plaatsen. Het is zelfs mogelijk wat extra inkomsten met een startpagina te genereren. Op verschillende websites is gratis een dochterpagina aan te maken.

Een startpagina kunt u bij veel websites aanmaken door u te registreren. Het aanmaken gebeurt vervolgens in het beheerdersgedeelte van de startpagina site. Registratie moet bij een aantal sites per e-mail worden bevestigd. Het is dan ook van belang dat het e-mailadres dat u opgeeft werkt.

Een andere optie is uw eigen startpagina website beginnen. Dit kan met een startpaginascript. U kunt Eigen Startpagina lezen om meer te weten te komen over startpaginascripts. Een startpagina script is doorgaans niet duur. Ook het installeren is vaak niet moeilijk. Met goedkope webhosting heeft u vaak al voldoende om een dergelijke website op te zetten.

De meeste startpaginascripts hebben ongeveer dezelfde werking. U kunt meerdere rubrieken aanmaken. Voor iedere link kunt u een rubriek of categorie kiezen. De diverse rubrieken mogen op sommige websites ook tekst en plaatjes bevatten. Vaak kunnen bezoekers ook een linksuggestie doen bij uw dochterpagina.
Free Web Hosting