Op makkelijke wijze een uitgebreide portaalwebsite realiseren

U kunt een aantal categorieen aanmaken op iedere starptagina. Binnen deze rubrieken kunt u links plaatsen. Naast links is het ook mogelijk om diverse widgets aan een dochterpagina toe te voegen.

Voor een dergelijke website zult u PHP code nodig hebben. Uiteraard is het een optie om zelf een script te schrijven. U kunt ook een reeds bestaand script aanschaffen ervoor. Via de links op startpagina script kunt u bij de website komen van de aanbieder van zo een script. Via de site van de ontwikkelaar van het script kunt u een dergelijk script heel eenvoudig kopen. U kunt via de beheeromgeving heel gemakkelijk wijzigingen aanbrengen aan de website.

Dode links kunnen worden gecontroleerd met een job proces dat wordt meegeleverd. U ontvangt frequent een e-mail waarin de links die niet werken staan vermeld. U kunt zo weten welke backlinks er gebroken zijn. Gebroken links kunt u zo snel verwijderen. Nieuwe beheerders van dochterpagina’s kunnen heel eenvoudig zich registreren op de website.

Op deze wijze kunt u extra inkomsten genereren. Ook het plaatsen van een Adsense blokje is erg eenvoudig. Affiliate links tussen de reguliere links door plaatsen is daarbij ook een mogelijkheid. Wanneer u dat wilt kan de installatie binnen enkele minuten zijn gedaan. Er zijn slechts drie schermen waaruit de installatie bestaat. In het 1e scherm vult u de algemene informatie van de website in. Het 2e scherm van het installatiescript wordt gebruikt voor het invoeren van de gegevens van de database verbinding. Het derde scherm is bedoeld voor het aanmaken van uw beheerdersaccount. U kunt daarbij zelf een username en password kiezen.

Het script is voorzien van een batch proces waarmee dode links worden gecontroleerd. U ontvangt frequent een e-mail waarin de links die niet werken staan vermeld. U kunt zo weten welke backlinks er gebroken zijn. U kunt zo de startpagina website schoonhouden van gebroken links. Op deze wijze kunnen paginabeheerders zich gemakkelijk aanmelden op de startpagina website.
Free Web Hosting