Een eigen startpagina maken

Zodra u een eigen startpagina heeft, zijn er een aantal mogelijkheden voor u. U kunt links naar uw favoriete websites plaatsen en bewaren ermee. U kunt het inzetten als marketinginstrument voor uw eigen website. U kunt een startpagina zelfs inzetten voor het genereren van inkomsten. Een dochterpagina aanmaken is doorgaans gratis en kan op een aantal websites.

Registreren van een startpagina kan doorgaans via een registratieformulier op een startpagina website. Het bouwen van de startpagina gebeurt in een speciaal controlepaneel waar u na registratie toegang toe krijgt. Een extra stap bij het registreren is soms dat u een e-mail moet bevestigen. U kunt dan pas inloggen nadat u op de bevestigingslink geklikt heeft.

Een andere optie is uw eigen startpagina website beginnen. Dit kan met een startpaginascript. Op de pagina Startpagina script staat meer informatie over startpaginascripts. Het installeren van een dergelijk script is vaak zo gepiept. Met goedkope webhosting heeft u vaak al voldoende om een dergelijke website op te zetten.

De werking van het script is bij veel scripts ongeveer hetzelfde. De links op uw startpagina worden over het algemeen in een categorie geplaatst. Soms mag u ook tekst of een afbeelding plaatsen in uw rubrieken. Vaak kunnen bezoekers ook een linksuggestie doen bij uw dochterpagina.
Free Web Hosting