Een nieuwe startpagina samenstellen

Heeft u een onderneming dan kan het internet zorgen voor nieuwe klanten. De vindbaarheid van uw website kan worden vergroot door links aan te maken naar uw site op een aantal eigen startpagina’s. Een andere mogelijkheid is zelf een startpagina website op touw zetten waarop u uw website(s) gaat promoten. Uiteraard is het mogelijk om beide mogelijkheden in te zetten. Een eigen startpagina kan op een aantal startpagina websites gratis worden samengesteld.

U weet dan echter niet hoelang uw pagina blijft bestaan. Wanneer de beheerder vindt dat uw startpagina niet bij zijn website past, kan hij uw startpagina offline halen. Soms stelt men als voorwaarde dat u bijvoorbeeld minimaal twintig links toevoegt. Er kan na een bepaalde tijd worden gekeken naar het aantal links op uw pagina. Zijn het er te weinig? Dan kan men de pagina verwijderen.

Het artikel Nieuwe startpagina maken voorziet u van tips omtrent eigen startpagina maken. Tevens vindt u er verwijzingen naar andere artikelen hierover. In feite zijn alle andere startpagina’s uw concurrent. Het is de bedoeling dat de focus van de bezoeker naar uw pagina gaat. Naast links kunt u de startpagina interessanter maken met informatieve teksten en afbeeldingen.

Zelf een startpagina website maken is een andere mogelijkheid. Over de gehele website heeft u dan de volledige controle. Er kan dan geen dochterpagina door iemand anders worden verwijderd. Het kan zijn dat u juist een paar goede links wilt plaatsen. Met een goede tekst erbij op uw startpagina. Dit is lastig wanneer er een minimum aantal links op uw pagina moet worden geplaatst. U zit met een eigen website niet aan een minimumeis vast.
Free Web Hosting