Een eigen startpagina site runnen

U kunt een startpagina website inzetten voor off-page SEO. U kunt op een dergelijke website diverse dochterpagina’s aanmaken. Per thema is een dochterpagina aan te maken. U kunt een aantal rubrieken plaatsen op een dochterpagina. U kunt binnen de rubrieken links plaatsen. U kunt verder widgets aan een dochterpagina toevoegen.

Bij een dergelijke website komt vaak wat PHP code kijken. U kunt zelf natuurlijk deze PHP code schrijven. Een andere mogelijkheid is om een kant en klaar script te kopen. U kunt via het artikel Startpaginascript inloggen uitloggen een kant en klaar startpagina script vinden. Via de site van de ontwikkelaar van het script kunt u een dergelijk script heel eenvoudig kopen. Er zit een beheeromgeving bij het script waarmee u alles kunt wijzigen.

Met een meegeleverde job kunnen dode links gecontroleerd worden. U ontvangt frequent een e-mail waarin de links die niet werken staan vermeld. U weet zo snel welke links niet goed werken. Op deze wijze houdt u de website schoon van dode links. Een nieuwe paginabeheerder kan zich gemakkelijk registreren met behulp van een aanmeldformulier op de website.

Het account kan gebruikt worden om startpagina’s aan te maken op de startpagina website. Er kan per onderwerp een startpagina aangemaakt worden. U kunt zo ook links plaatsen op iedere dochterpagina die ook daadwerkelijk relevant zijn. U kunt verder verschillende widgets plaatsen op de dochterpagina’s van uw website. Verder is het mogelijk om het laatste nieuws te tonen op een startpagina.

Er is verder de mogelijkheid om een weerkaartje op een startpagina te tonen. U kunt prima extra inkomsten genereren met een startpagina website. Extra omzet kan met het verkopen van backlinks eenvoudig worden gegenereerd. Verder kunnen er op verschillende posities op de website banners geplaatst worden. Op deze wijze kunt u extra inkomsten genereren. U kunt heel eenvoudig een Adsense blok aan uw website toevoegen. Verder kunnen er affiliate links aan de website toegevoegd worden.

Het kost weinig tijd om het script te installeren. De installatie bestaat uit drie schermen. De globale gegevens van de website vult u in in het eerste scherm waaruit de installatie bestaat. U kunt het tweede scherm gebruiken om de gegevens voor de databaseverbinding in te vullen. Het derde scherm is bedoeld voor het aanmaken van uw beheerdersaccount. Daarbij geeft u de gewenste gebruikersnaam en het gewenste password op.
Free Web Hosting