Maak je moderne startpagina website

Een speciaal CMS programma is soms nodig om een bepaald type website te maken. Gaat het om een startpagina website, dan zal dit het geval zijn. Een regulier CMS pakket bevat niet alle benodigde functionaliteiten. Gelukkig zijn er kant en klare startpagina scripts verkrijgbaar. In dit artikel kunt u daar meer over lezen.

Kennis van websites maken is niet noodzakelijk om het script te kunnen gebruiken. Via het artikel is een betaalbaar script te vinden. U koopt het script gewoon online. Als de betaling zonder problemen is verlopen, zult u direct de bestanden van het script kunnen downloaden. De downloadpagina komt tevoorschijn direct na de betaling. Verder ontvangt u de downloadlink op het door u opgegeven e-mailadres.

Naast links kan men nog veel meer toevoegen aan een startpagina. Tegenwoordig kunnen er allerlei widgets aan een startpagina worden toegevoegd. U kunt bijvoorbeeld een blokje tonen waarin altijd het meest recente nieuws wordt weergegeven. Maar ook een blok met de laatst aangemaakte startpagina’s kan eenvoudig worden geplaatst.

Natuurlijk is het mogelijk om zelf een script te programmeren. Verstand van PHP scripts bouwen is dan wel nodig. Daarbij is het belangrijk dat u het script zodanig schrijft dat de site niet gehackt kan worden. Bij een kant en klaar script is dit werk al voor u gedaan.

Bij het gros van de startpagina websites hebben de startpagina’s een eigen onderwerp. Het grootste deel van de links zullen verwijzen naar sites die over hetzelfde onderwerp gaan. Het is op iedere startpagina mogelijk om een aantal linkcategorieën toe te voegen. Op deze wijze kan men links weer in deelonderwerpen indelen. De links op een startpagina worden binnen deze rubrieken aangemaakt.
Free Web Hosting