Uw bookmarks online beheren

Met het juiste script is het heel makkelijk om zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Meer over deze handige tool is te vinden via de link verderop op deze pagina. U krijgt met de software de beschikking over een beheerpaneel, waarmee u zelf de website volledig kunt aanpassen. Er kan een registratieformulier op uw website worden gebruikt voor het aanmelden van een eigen startpagina. U kunt beheerders hun eigen startpagina laten samenstellen met behulp van hun eigen account.

Heeft u behoefte aan meer informatie over het script waarmee een eigen startpagina website in elkaar te zetten is? Op nederlandse startpagina vindt u voldoende informatie over het PHP script. Er is daar ook een link te vinden naar de site van de ontwikkelaar van deze krachtige tool. Daar kunt u direct deze tool aanschaffen. De website van de ontwikkelaar bevat ook een deel waarbinnen u instructies voor het gebruik van het script kunt vinden. Verder is ondersteuning voor het gebruik van dit PHP script heel makkelijk aan te vragen. Paginabeheerders kunnen hun eigen startpagina volledig naar wens aanpassen.

Ze kunnen rubrieken plaatsen waarbinnen zij de links naar hun favoriete sites kunnen aanmaken. De dochterpagina’s kunt u naar eigen inzicht wijzigen. Er zijn verder inkomsten te genereren met uw eigen website. De bestanden zijn eenvoudig naar het hosting pakket over te zetten. Na het klaarzetten van de bestanden kunt u de installatieprocedure starten. De gegevens die nodig zijn voor het correct functioneren van de website, kunnen tijdens de installatie ingevoerd worden. U kunt een passende titel bedenken voor uw website, die u tijdens het installeren kunt invullen. Daarnaast zijn de voor de zoekmachines relevante gegevens tijdens de installatie eenvoudig in te voeren.

Links verkopen via de website gaat uiterst makkelijk. De betaling voor een nieuwe backlink verloopt direct via uw eigen site. Het script zal een aangemelde link meteen plaatsen op de website. Voor een link op een gewone dochterpagina kan een ander bedrag gerekend worden dan een link op de homepage.
Free Web Hosting