Eenvoudig uw favoriete sites online op een rij

U kunt startpagina’s heel makkelijk inzetten voor linkbuilding. Uw positie in Google kan met behulp van backlinks worden verbeterd. Het is prima te doen om bij een reeds bestaande site een startpagina in te richten. Een startpagina site kunt u met een script ook zelf in elkaar zetten.U maakt dan in feite zelf een catalogus vol met links.

Een dergelijke website kan worden gemaakt met een script. Over dat script staat op Simpel uw bookmarks op een rij meer informatie. Bookmarks worden geplaatst binnen de op de pagina aanwezige rubrieken. Ook kunt u speciale blokken aan uw dochterpagina toevoegen, zoals een weerkaartje. Dit PHP script is niet heel lang geleden ontwikkeld. Waarschijnlijk zult u meer van zulke scripts kunnen vinden, maar veel van deze scripts zijn zeer verouderd. Alle pagina’s op uw website worden op een responsive wijze getoond.

Het script zal de voorpagina van uw website net als elke andere startpagina behandelen. Er kunt een rubriek binnen een pagina vullen met links, maar u kunt er ook een speciaal blok plaatsen. In een speciaal blok of widget kunt u bijvoorbeeld informatieve tekst kwijt. Beheerders hebben de volledige controle over de uitstraling van elke dochterpagina.

Het PHP script kunt u heel eenvoudig op uw hosting pakket installeren. PHP wordt door de meeste hosting pakketten ondersteund. Via de scripttaal PHP kunt u het script ook uitbreiden als u dat wilt.
Free Web Hosting