Eenvoudig een uitgebreide startpagina site maken

Wilt u weten hoe u zonder al te veel technische kennis een startpagina website kunt maken? Dat is vrij eenvoudig als u het juiste hulpmiddel in handen heeft. Het kan bijvoorbeeld met behulp van een webscript. Als u zou willen, kunt u er binnen enkele uren al aan werken.

Het script heeft uiteenlopende mogelijkheden. Om subdomeinen goed te laten werken, is het niet nodig om een afzonderlijke map voor iedere dochterpagina aan te maken. Het tonen van de juiste dochterpagina is na het installeren van het script geen enkel probleem.U houdt de folderstructuur op uw webhosting pakket zo overzichtelijk met het script. Een betaalbaar script is er momenteel eenvoudig voor aan te schaffen. Het is een goed idee om Goede startpagina eens te bekijken. Het script is ontwikkeld met PHP. Het draaien van PHP scripts zal bijna nergens een probleem zijn.

Via de link hierboven kunt u meer over het script lezen. Zelf programmeren is ook mogelijk. Maar dat zal tijd kosten. Met een script kopen bespaart u tijd. De functies die u nodig zult hebben, zitten al in het script.

Fijn aan het script is dat dochterpagina’s aanmaken vrij gemakkelijk gaat. U hoeft geen aparte folder per dochterpagina aan te maken op uw webhosting pakket. Elk bezoek wordt door een centraal stukje code afgehandeld. Er wordt gekeken welke dochterpagina wordt aangevraagd. Het script is zo opgezet dat ook de voorpagina gemakkelijk is aan te passen via het beheerpaneel. Het aantal kolommen waaruit een nieuwe startpagina dient te bestaan, kan bij het aanmaken van de startpagina worden geselecteerd. Met de muis kunt u rubrieken naar hun gewenste positie slepen.
Free Web Hosting