Een startpagina online zetten

Heeft u een onderneming dan kan het internet zorgen voor nieuwe klanten. De vindbaarheid van uw website kan worden vergroot door links aan te maken naar uw site op een aantal eigen startpagina’s. Een eigen startpagina website met links naar uw website is ook een goede zet. Uiteraard is het mogelijk om beide mogelijkheden in te zetten. Op een aantal websites die u online kunt vinden is het mogelijk om zonder extra kosten een startpagina samen te stellen.

Er is dan geen zekerheid over het voortbestaan van uw dochterpagina. De beheerder kan uw startpagina zomaar verwijderen zonder opgaaf van een reden. Op veel websites kan er een voorwaarde zijn waarbij u een minimum aantal links dient toe te voegen. Er kan na een bepaalde tijd worden gekeken naar het aantal links op uw pagina. Zijn het er te weinig? Dan kan men de pagina verwijderen.

Wilt u er meer over lezen, dan verwijzen we u graag naar het artikel Een nieuwe startpagina bouwen. Er zijn verschillende tips te vinden voor een goede startpagina. Onderscheidend zijn is belangrijk op het internet. Het gros van de bezoekers is binnen een aantal seconden weer weg wanneer de pagina niet boeiend genoeg oogt. U kunt de pagina interessanter maken door naast links ook afbeeldingen en videomateriaal toe te voegen.

Uw eigen website met dochterpagina’s bouwen is eveneens een optie. U heeft dan de volledige controle over alle pagina’s van de site. Er kan dan geen dochterpagina door iemand anders worden verwijderd. U wilt niet altijd zo veel mogelijk links op uw pagina. Soms wilt u juist weinig links en veel tekst erop. Aan een voorwaarde om minimaal 20 links toe te voegen, kan dan niet worden voldaan. U zit met een eigen website niet aan een minimumeis vast.
Free Web Hosting