Bouw een eigen startpagina

Een eigen startpagina kan een grote aanwinst zijn op uw marketingactiviteiten. Er hoeft doorgaans niets betaald te worden voor een eigen startpagina. Via een eigen startpagina krijgt u echt een stukje ruimte voor uzelf om te vullen met links.

Het idee is dat u eerst rubrieken maakt op uw startpagina. De links op uw pagina worden binnen deze rubrieken aangemaakt. Bij een deel van de startpagina websites mag u binnen de rubrieken ook afbeeldingen plaatsen. En teksten.

Een linkpagina is prima inzetbaar ter promotie van uw eigen website. Een extra zakcentje verdienen met een linkpagina is ook mogelijk. U kunt bijvoorbeeld affiliate links weergeven. Ook biedt Google Adsense mogelijkheden om geld te verdienen. Soms willen mensen betalen voor een link naar hun site op uw linkpagina.

Mogelijk bent u nu nieuwsgierig geworden naar uw eigen startpagina. Via het artikel Uw eigen startpagina kunt u meer er over lezen. Over het onderwerp startpagina staan meer teksten op die site.

Tenslotte nog een handige tip. Is er een website waarop u dolgraag een link naar uw site wilt hebben. Vraagt de websitebeheerder of u een retourlink wilt plaatsen? Maar plaatst u de retourlink liever niet op uw eigen site? U kunt de retourlink ook op een startpagina plaatsen. Dit is vaak ook beter dan twee sites die naar elkaar linken.
Free Web Hosting