Een uitgebreide portaalwebsite runnen

Het maken van een startpagina website is niet zo ingewikkeld. U kunt er een startpagina script voor inzetten. Een link hieronder bevat informatie over het script. Het is mogelijk een dochterpagina aan een subdomein te koppelen. Het is niet noodzakelijk om folders aan te maken voor de verschillende dochterpagina’s

Op verschillende manieren kunt u gebruikmaken van het startpagina script. Wat ook fijn is, is dat u geen aparte mappen hoeft aan te maken voor de subdomeinen van uw website. Wanneer er een bezoeker komt, zorgt het script ervoor dat de juiste dochterpagina wordt getoond. Er is momenteel een goed script verkrijgbaar voor het maken van een eigen linkportaal. U kunt er meer over lezen op Een uitgebreide startpagina site ontwikkelen. Er is bij de ontwikkeling van de programmeertaal PHP gebruikgemaakt. Het draaien van PHP scripts zal bijna nergens een probleem zijn.

Meer over het script kunt u te weten komen via de in dit artikel vermelde link. Ook kunt u natuurlijk zelf een script bouwen. Het kan echter tijd kosten om dit te doen. Met een script kopen bespaart u tijd. U kunt zich direct concentreren op de daadwerkelijke content.

U kunt het zo instellen dat bezoekers zich kunnen registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Het aanmaken van directories voor de verschillende dochterpagina’s is niet nodig. De centrale code van het script handelt iedere aanvraag af. Er wordt gekeken welke dochterpagina wordt aangevraagd. Ook het aanbrengen van wijzigingen aan de voorpagina is met het script te doen. De beheerder kan bij het maken van een nieuwe startpagina kiezen uit hoeveel kolommen de nieuwe startpagina moet bestaan. Rubrieken kunnen tijdens het bewerken van de startpagina worden gesleept tussen de kolommen.
Free Web Hosting