Beheer van uw website

Voordat er CMS systemen waren, moest men bij wijzigingen zelf aanpassingen in de bestanden op de server verrichten. Dat hoeft vandaag de dag niet meer. U heeft wat CMS systemen betreft vandaag de dag veel keuze. Een CMS systeem voegt meestal een beheergedeelte toe aan uw site. U komt in dit beheergedeelte door het invoeren van de juiste gebruikersnaam met het gekoppelde wachtwoord. De gegevens voert u doorgaans als eenvoudige tekst zonder opmaak in. Het CMS pakket giet uw content in de juiste opmaak.

Voor het gebruik van het CMS systeem hoeft u geen verstand te hebben van HTML of programmeren. Met het CMS pakket hoeft u zelf niet meer bezig te zijn met de techniek. Het maken van een goed verhaal dat kan al aardig wat tijd kosten. Het is dan zonde wanneer u zich ook nog met allerlei technische dingen moet bezighouden. Vooral wanneer dat niet uw vakgebied is.

Over CMS pakketten is een hoop te vinden online. Zo komt u via de link CMS systeem bij een website terecht omtrent CMS systemen. Aanpassingen aan de bestanden is met een CMS pakket niet nodig. Ook voor het toevoegen van afbeeldingen hoeft u geen FTP meer te gebruiken. Dat kan dan via het beheergedeelte van uw site.

Doorgaans zal het aanmaken van een database nodig zijn het CMS pakket goed te laten werken. De inloggegevens van deze database dient u bij de hand te houden. Na verloop van tijd zal het installatieprogramma om deze gegevens vragen.
Free Web Hosting