Maak Jouw Eigen Advertentie Site

Is een eigen marktplaats beginnen iets wat u graag wilt? Ook voor mensen die geen verstand van de achterliggende techniek hebben, is deze optie er. U kunt dan via een beheerpaneel gemakkelijk uw site aanpassen. Voorbeelden van wat u kunt aanpassen zijn de categorieën en kleuren op uw marktplaats website. Dit is zo in elkaar gezet dat u de instellingen kunt veranderen, zonder dat u diepgaande kennis over de achterliggende techniek hoeft te hebben. Het PHP script zorgt ervoor dat een wijziging doorvoeren heel makkelijk te doen is. Het genereren van inkomsten met het script is een andere mogelijkheid. Het betalen voor rubrieken daar is geld mee te verdienen. U kunt geld vragen als de adverteerder een advertentie wilt toevoegen. U kunt verschillende tarieven rekenen voor deze opties.

Een overzicht van de kosten wordt na het plaatsen van een advertentie weergegeven. De adverteerder krijgt daarna de mogelijkheid om een betaling te verrichten. Lijkt het genereren van online inkomsten via een marktplaats CMS u iets? De pagina marktplaatsscript.mysites.nl bevat hier veel informatie over. Een dergelijk script hoeft niet te duur te zijn. U heeft het script in een mum van tijd geïnstalleerd. De benodigde tabellen in de database worden automatisch voor u klaargezet. Verder zal het systeem een account aanmaken voor u. Via de beheeromgeving die na de installatie beschikbaar komt, past u uw site eenvoudig aan.

Bij een advertentie kunnen een aantal foto’s worden geplaatst.Via het beheerpaneel is gemakkelijk in te stellen hoeveel foto’s maximaal aan een advertentie mogen worden toegevoegd. Heeft u een onbeperkte hoeveelheid schijfruimte dan kunt u de instelling hoger zetten dan wanneer u een beperking heeft qua ruimte. Bezoekers kunnen via uw advertentie website heel makkelijk een account aanmaken. Hiervoor wordt een aanmeldformulier op uw marktplaats website weergegeven. Advertenties zijn door adverteerders heel gemakkelijk aan te passen met dit account. Men kan via een formulier heel makkelijk op een advertentie reageren. Wanneer men fraude vermoedt kan men dat via een apart formulier aangeven die naar uw e-mailadres wordt gestuurd.
Free Web Hosting