Nieuwe startpagina

De mogelijkheid om een eigen startpagina website te runnen is er ook voor u. Een optie is om zelf een startpagina script te ontwikkelen. U kunt sneller aan de slag als u gebruikmaakt van een kant-en-klaar startpagina script. Een startpagina script is een speciale vorm van een CMS pakket.

Een dergelijk script dient u op uw webhosting te installeren. Wanneer er geen problemen bij de installatie zijn opgetreden, dan kunt u beginnen met het vullen van de website. Ook is het voor bezoekers mogelijk zelf een startpagina op uw website aan te maken. De mogelijkheid om links met het startpagina script te verkopen is interessant. Heeft u een kwalitatieve startpagina website dan kunt u hier een leuk zakcentje aan overhouden.

Dit wordt vaak geregeld zonder uw tussenkomst. Het script gaat zelf na of de betaling probleemloos verlopen is. Het script zal de link direct aan de website toevoegen wanneer de betaling zonder problemen verlopen is. Hoeveel een link plaatsing kost, dat kunt u op een simpele manier instellen bij het script. Daarbij is het mogelijk om voor een homepage link meer geld te vragen, omdat deze doorgaans als waardevoller worden beschouwd. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar het artikel Eigen startpagina maken. Vanuit daar kunt u meer informatie vinden over scripts om uw eigen startpagina website te bouwen. Wat u naast een script nodig heeft is een leuke domeinnaam en webhosting. Zodra u dit ook heeft kan het script worden geïnstalleerd op het webhosting pakket.

Het installatiescript verzorgt het aanmaken van de tabellen in de database. Het aanmaken van de database tabellen hoeft u niet zelf te doen. Op deze manier is het relatief eenvoudig om het script te installeren. Bezoekers hebben de mogelijkheid zich aan te melden als paginabeheerder. Hiervoor is een account aan te maken via een aanmeldformulier op uw site.
Free Web Hosting