Meer inkomen met een affiliate shop

Met een eigen affiliate webwinkel kunt u online extra inkomen genereren. Daarvoor zult u een script nodig hebben. Een affiliate script kunt u heel makkelijk installeren op een webhosting pakket. Wilt u hier meer over weten? Lees dan snel verder.

Heeft u geen ervaring met affiliate marketing, dan zult u toch vrij gemakkelijk ermee aan de slag kunnen gaan. Rondom affiliate marketing is vrij veel informatie online beschikbaar. Via zogeheten affiliate links kunt u verwijzen naar de producten die u promoot. U kunt deze vorm van marketing vrij simpel gebruiken binnen een online shop.

U kunt op de pagina affiliate webshop meer over affiliate marketing lezen. Het PHP script voor het draaien van uw eigen online shop zal zijn voorzien van een uitgebreide beheeromgeving. Het is vrij gemakkelijk om de instellingen van uw webshop te wijzigen via het beheerpaneel. Productfeeds kunt u inzetten om automatisch een up-to-date aanbod binnen uw webshop te hebben.

Er kunnen tevens banners aan de site worden toegevoegd als u dat wilt. Banners kunnen via de beheeromgeving heel makkelijk aan uw site toegevoegd worden. U kunt ervoor kiezen om de URL in te voeren en het plaatje up te loaden. Verder kunt u aangepaste HTML code invoeren wanneer daar de noodzaak voor is. Wanneer u linkjes heeft geruild met websites, is er nog een aparte pagina waarop u die sites kunt vermelden.
Free Web Hosting