Een nieuwe startpagina online zetten

Een eigen startpagina aanmaken vergroot uw online vindbaarheid. En u kunt zelfs een volledige startpagina website oprichten. Over de mogelijkheden kunt u hier meer lezen. En met alles is het zo dat beide opties plus- en minpunten hebben. Kunt u niet kiezen dan kunt u natuurlijk allebei doen: zowel uw eigen startpagina website als een aantal gratis startpagina’s op bestaande sites aanmaken. Want hoe meer links u heeft, hoe zichtbaarder u bent.

Op een aantal websites maakt u eenvoudig een gratis dochterpagina aan. U heeft dan echter niet in de hand hoe lang uw startpagina in de lucht blijft. Men kan besluiten met de website te stoppen. Aan de andere kant is het zo dat uw startpagina zomaar kan worden verwijderd. In best wat gevallen is het verplicht om minstens een bepaalde hoeveelheid links op uw startpagina te plaatsen. Als een startpagina niet aan deze minimumeis voldoet, kan men besluiten om de startpagina te verwijderen. In bijna alle gevallen verwijdert men de startpagina dan ook.

U zou Uw nieuwe startpagina maken kunnen doornemen wanneer u meer wilt leren over het aanmaken van een eigen startpagina. De pagina bevat praktische informatie. Wanneer uw startpagina kwalitatief goed in elkaar steekt, bevordert dit de vindbaarheid van uw startpagina. Met de juiste tips stelt u moeiteloos een goede startpagina samen.

Tenslotte kunt u ook vrij eenvoudig zelf een startpagina website bouwen. U heeft dan zelf de controle over de volledige site. Het kan juist slim zijn om veel tekst en weinig links op een dochterpagina te plaatsen. Als er een minimumeis is voor het aantal links gaat dat niet lukken. Met een eigen startpagina website kunt u de site naar eigen inzicht inrichten. Daarbij kan een startpagina met 10 links naar goede artikelen waardevoller zijn dan een startpagina met 20 links naar slechte artikelen.
Free Web Hosting