Afkicken van blowen

Van blowen kom je tot rust, beweren cannabisgebruikers. Cannabisgebruikers zullen echter wel van de risico's van wiet roken op de hoogte moeten zijn. Zo is iedere dag blowen niet goed voor u. Blowt u iedere week minstens twee dagen niet, dan zit u goed.

Naast dat blowen leuk kan zijn zit er ook een gevaar aan. U kunt afhankelijk van de cannabis worden. Zo kan het zijn dat u het doet om te vluchten uit de realiteit. En het kan dan zomaar zijn dat u iedere dag wiet gaat roken.

Blowen verstoort het geheugen op de korte termijn. Recent gebeurde dingen vergeet men sneller dan iemand die niet blowt. Dit kan een negatieve invloed hebben op uw werk- of schoolprestaties.

Soms heeft men moeite om in slaap te komen wanneer er niet geblowd is. Zoiets wijst duidelijk op een verslaving. In een dergelijke situatie moet u eigenlijk stoppen met blowen. Meer informatie over stoppen met blowen is in Tips stoppen met blowen te vinden.

Tabak is vaak ook een bestanddeel van een joint. En tabak bevat heel veel schadelijke stoffen. Het risico op allerlei aandoeningen is dus extra groot.
Free Web Hosting