Een mooie startpagina maken

De mogelijkheid om een eigen startpagina website te runnen is er ook voor u. Natuurlijk kunt u een script laten bouwen door een programmeur. Maar vraag uzelf af of dit gewenst is. U kunt sneller aan de slag als u gebruikmaakt van een kant-en-klaar startpagina script. Het gaat daarbij niet om het bouwen van een gewone website, maar om het bouwen van een startpagina website.

Na het overzetten van het script naar uw webruimte kunt u de installatie uitvoeren. Zijn er geen problemen opgetreden bij het installeren, dan is het na de installatie tijd om content te plaatsen op de startpagina website. Bezoekers kunnen zich registreren als paginabeheerder en vervolgens zelf een dochterpagina samenstellen. Met de verkoop van links kunt u extra inkomsten genereren met uw startpagina website. Heeft u een kwalitatieve startpagina website dan kunt u hier een leuk zakcentje aan overhouden.

Dit wordt vaak geregeld zonder uw tussenkomst. Het controleren van de betaling neemt de script zelf voor zijn rekening. Het script zal de link direct aan de website toevoegen wanneer de betaling zonder problemen verlopen is. De prijzen voor de plaatsing van een link kunt u zelf bepalen. Het bedrag dat u vraagt kan voor een link op de homepage hoger zijn dan voor een link vanaf een gewone dochterpagina. Een link op de homepage wordt vaak als waardevoller beschouwd. We willen u graag wijzen op het artikel Startpaginascript als u behoefte heeft aan meer informatie. Verder zult u naast een startpagina script ook een domeinnaam en webruimte moeten hebben. Zodra u dit ook heeft kan het script worden geïnstalleerd op het webhosting pakket.

Het installatiescript verzorgt het aanmaken van de tabellen in de database. Het aanmaken van de database tabellen hoeft u niet zelf te doen. Daarmee neemt het script het gedeelte dat vaak als lastig wordt ervaren voor zijn rekening. Er is op uw website een formulier beschikbaar waarmee bezoekers zich kunnen aanmelden. Na aanmelding kunnen ze zelf een startpagina in elkaar zetten.
Free Web Hosting