Een mooie startpagina samenstellen

Het in elkaar zetten van een startpagina is niet heel lastig. Vaak kunt u gratis een dochterpagina aanmaken op een startpagina website. Als u een gebruikersaccount aanmaakt krijgt u toegang tot een controlepaneel waarmee u eenvoudig uw eigen dochterpagina aanmaakt.

Registratie gebeurt door middel van een aanmeldformulier op de startpagina website. Na het aanmaken van het account kunt u simpel een nieuwe startpagina op de website toevoegen. Bij het aanmaken van een startpagina mag u een subdomein kiezen waarop de startpagina bereikbaar zal zijn. Vaak moet u ook een titel invullen. Deze komt bovenaan de startpagina te staan. Het aanmaken van een nieuwe startpagina is vrij eenvoudig te doen. Ook als u niets van websites maken weet.

Op uw startpagina kunt u een aantal categorieën plaatsen. U plaatst de links hier in. Op de startpagina ziet u zo een indeling van de links. Naast links worden er soms ook afbeeldingen en video’s afgebeeld. Of stukken tekst. Op deze manier wordt het mogelijk om reclamemateriaal aan uw startpagina toe te voegen. Hiermee wordt het mogelijk om geld met uw startpagina te verdienen. Nog meer voordelen en mogelijkheden van een startpagina zijn in het artikel Uw Nederlandse startpagina maken te vinden.

Sommige startpaginascripts bieden de mogelijkheid om betaalde links te verkopen via uw website. Het script kan doorgaans zelf zien of de betaling succesvol is verlopen. In veel gevallen zal dan ook de link direct worden geplaatst op de website. Als u ook zo een eigen website wilt, dan heeft u hiervoor webhosting nodig. Verder heeft u een startpaginascript nodig om op deze hosting te installeren. Zo houdt u zelf het heft in handen. U kunt dan zelf bepalen hoeveel pagina’s u aanmaakt en hoeveel links u plaatst. U kunt dan zelf alles over de inrichting van de website zelf beslissen.
Free Web Hosting