Linkpagina beheer

Wilt u een eigen website, dan zou u ook kunnen overwegen om een eigen startpagina te maken. Uiteraard is een volledige startpagina website ook mogelijk. Via dit artikel komt u over de mogelijkheden meer te weten. En met alles is het zo dat beide opties plus- en minpunten hebben. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een startpagina website hebben en op een aantal gratis sites een eigen startpagina. Want hoe meer links u heeft, hoe zichtbaarder u bent.

Een eigen startpagina kunt u kosteloos maken op diverse websites. Maar een nadeel daarvan is wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina online blijft. Morgen kan men zomaar besluiten om te stoppen met de website. Uw startpagina zal dan ook niet meer bestaan. Aan de andere kant is het zo dat uw startpagina zomaar kan worden verwijderd. Er geldt soms een minimumeis voor wat betreft het aantal links op uw nieuwe startpagina. Wanneer na enige nog niet aan die voorwaarde wordt voldaan, wordt de startpagina verwijderd.

Het artikel Uw nieuwe startpagina maken bevat goede informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. Het artikel bevat goede tips die u zo in de praktijk kunt inzetten. Wanneer uw startpagina kwalitatief goed in elkaar steekt, bevordert dit de vindbaarheid van uw startpagina. U kunt de informatie in het artikel zien als een handreiking.

Tenslotte kunt u ook vrij eenvoudig zelf een startpagina website bouwen. Kiest u voor deze optie, dan krijgt u zelf de controle over de volledige startpagina website. Het kan juist slim zijn om veel tekst en weinig links op een dochterpagina te plaatsen. Als er een minimumeis is voor het aantal links gaat dat niet lukken. Een dergelijke voorwaarde kan niet worden gesteld wanneer het om uw eigen website gaat. Welke websites worden vermeld en welke waarde zij hebben, zal veel belangrijker zijn dan het precieze aantal links op een startpagina.
Free Web Hosting