Het opzetten van je eigen portaalsite

Van startpagina’s maakt men nog altijd gebruik. Maar het is wel belangrijk dat u uw website bijhoudt. Maar minstens net zo relevant is dat de code van de portaalsite voldoet aan de eisen van tegenwoordig.

De pagina Eigen Startpagina Maken bevat alle informatie die u daarvoor nodig heeft. Het startpaginascript stelt u in staat om direct te beginnen met de site, zonder te hoeven programmeren. Er is geen technische achtergrond voor het gebruik van het startpaginascript nodig. U kunt daarnaast iedere startpagina een uniek subdomein geven. Het startpagina script zal de juiste dochterpagina zoeken bij het opgevraagde subdomein. Dit zorgt ervoor dat u na het aanschaffen van het startpaginascript direct met uw portaalwebsite aan de slag kunt.

In het geval dat u wilt kunt u tevens zelf een startpagina website beginnen. Er zal een domeinnaam geregistreerd moeten worden en u zult webhosting moeten regelen. Het is daarbij raadzaam om gebruik te maken van een startpaginascript. De functies die nodig zijn voor een eigen startpagina beginnen, zitten in zo een script. Het zelf bouwen van een PHP script hoeft dan niet.

Geld verdienen met het startpagina script is tevens niet heel lastig. Het verkopen van backlinks op uw website is met het startpagina script kinderspel. Iemand die een link aanmeldt, kan ook de gewenste dochterpagina en de gewenste categorie kiezen.

Bezoekers kunnen een gebruiker registreren op het moment dat gewenst. De bezoeker kan met een gebruikersaccount zijn eigen startpagina samenstellen. Een subdomein kan ook worden gekozen. Het aantal links wordt op iedere pagina weergegeven.
Free Web Hosting