Eigen startpagina online zetten

Wellicht bent u van plan wat actiever te worden online. Een eigen startpagina kan u helpen voor meer online zichtbaarheid. Een andere mogelijkheid is zelf een startpagina website op touw zetten waarop u uw website(s) gaat promoten. U kunt voor beide opties kiezen. Een dochterpagina is op een groot aantal sites gratis aan te maken.

Het is dan wel onbekend hoe lang uw startpagina online blijft. De websitebeheerder kan uw dochterpagina verwijderen wanneer hij dat wil. Hij hoeft daarvoor geen reden op te geven. Soms stelt men als voorwaarde dat u bijvoorbeeld minimaal twintig links toevoegt. Na enige tijd kan men besluiten uw pagina uit de lucht te halen wanneer er op dat moment nog steeds niet aan de voorwaarde wordt voldaan.

Meer over het aanmaken van een startpagina is te lezen op de pagina Eigen startpagina online zetten. Tevens vindt u er verwijzingen naar andere artikelen hierover. In feite zijn alle andere startpagina’s uw concurrent. Het gros van de bezoekers is binnen een aantal seconden weer weg wanneer de pagina niet boeiend genoeg oogt. Naast links kunt u de startpagina interessanter maken met informatieve teksten en afbeeldingen.

U kunt ook uw eigen website met dochterpagina’s maken. Letterlijk alles aan de website kunt u dan eenvoudig aanpassen. Het is in dat geval niet mogelijk dat een ander een dochterpagina weghaalt. Het kan zijn dat u juist een paar goede links wilt plaatsen. Met een goede tekst erbij op uw startpagina. In dat geval kunt u niet voldoen aan een voorwaarde over het aantal links op uw pagina. Met een eigen startpagina website bepaalt u zelf hoe u het indeelt.
Free Web Hosting