Het realiseren van een moderne startpagina website

Voor linkbuilding maakt men nog veel gebruik van startpagina websites. Startpagina’s zijn een typisch Hollands fenomeen. Het is dan verder zo dat men scripts aanbiedt waarmee een eigen startpagina website maken kinderspel is. Wilt u daarover meer lezen, dan kunt u eens de pagina Nederlandse startpagina doornemen. U kunt daar lezen hoe u aan een dergelijk script kunt komen.

Het script biedt een aantal mogelijkheden om via het internet geld te verdienen. Het biedt faciliteiten om gemakkelijk backlinks te verkopen. Met behulp van het beheergedeelte is het behoorlijk gemakkelijk om het bedrag in te stellen dat u voor een link vraagt. Met behulp van de betaalkoppeling ontvangt u met gemak online betalingen.

Binnen een mum van tijd heeft u 1 of meer banners toegevoegd. U kunt bannerruimte verhuren, maar bovendien een Adsense blok is snel toegevoegd. Hier wordt in de handleiding van het script uitgebreid aandacht aan besteed.

Erg handig zijn startpagina websites tevens wanneer u zich bezighoudt met linkbuilding. Meestal heeft een afzonderlijke startpagina een eigen thema. U kunt per afzonderlijke startpagina een subdomein instellen. Dit subdomein kunt u bij het toevoegen van een startpagina zelf kiezen. Op deze verstandige zijn de startpagina’s rondom een bepaalde zoekterm te bouwen. Per afzonderlijke categorie op een startpagina kunt u een stuk tekst toevoegen over het betreffende thema.

Eerder las u het reeds in dit artikel. Naast links kunt u ook allerlei andere componenten plaatsen. Zo is het aanmaken van een nieuwsblok een mogelijkheid. Een weerkaart toevoegen is een andere optie. Het is zo geplaatst met het startpaginascript. U hoeft niets over websites ontwikkelen te weten. Een kleur is zeer simpel aangepast.
Free Web Hosting