Uw website laten maken

Voor het maken van een eigen website zijn een aantal dingen nodig. Het eerste dat dient te worden geregeld is de webhosting. Webhosting wordt in verschillende prijscategorieën aangeboden. Voor een beginnende website zal een niet al te duur webhosting pakket nodig zijn. U kunt meestal uw pakket overzetten naar een beter pakket, zonder dat de website plat hoeft. Iets anders wat belangrijk is, is een eigen domeinnaam. Zonder domeinnaam zou het onprofessioneel overkomen als het om een zakelijke website gaat. Meestal betaalt u daarvoor maximaal een tientje per jaar.

Zou u graag zelf een site bouwen? U kunt kiezen uit diverse opties voor het maken van een eigen site. Het is mogelijk om de nieuwe website op een bestaand platform zoals Wordpress.com te maken. Ook is het mogelijk om een eigen webhosting pakket te gebruiken. U maakt dan gebruik van een content management systeem. Het is raadzaam om Een website laten bouwen met CMS te raadplegen voor meer informatie over dergelijke systemen.

U kunt de bronbestanden van een content management systeem eenvoudig overzetten naar uw hosting pakket. Gedurende het 1e bezoek wordt het installatiescript aangeroepen. U kunt tijdens het installeren verschillende website instellingen doorgeven. Voor de installatie van het CMS pakket is nauwelijks technische kennis nodig. Het stappenplan van de installatie van het CMS pakket is op de website van de aanbieder raad te plegen. Het CMS systeem kan ook door de aanbieder op uw webhosting pakket worden geïnstalleerd als u dat wenst. Middels auto updates kunt u uw website up to date houden met de laatste versie van het CMS.

Doorgaans wordt er een thema met het CMS pakket geleverd waarbinnen u aanpassingen kunt verrichten. Op deze wijze kunt u kosten besparen op een grafisch designer. De formulieren die onderdeel zijn van het CMS pakket zullen proberen om spam te herkennen en te blokkeren. De formulieren zullen een bericht dat spam bevat niet doorsturen naar u. De kans dat u spam ontvangt via uw website wordt zo verminderd.
Free Web Hosting