Een eigen portaal site maken

Ook kunt u voor affiliate marketing eenvoudig een startpagina website inzetten. U zult een affiliate link op eenzelfde wijze kunnen toevoegen aan uw website als een normale link. Gebruikt u een script, dan hoeft u zelf niets meer te bouwen in PHP voor het onderhouden van uw website. U plaatst ook binnen een handomdraai een affiliate banner op uw startpagina websiteBent u van plan om een startpagina website op te bouwen? De benodigde informatie om dat te realiseren treft u hier aan. Het is te realiseren met een handig PHP script waarover u via de links meer info kunt vinden. Met het script kunt u via de beheeromgeving een nieuwe startpagina aanmaken. Met uw beheerdersaccount kunt u ook de instellingen van uw gehele website op deze wijze aanpassen.

Een startpagina website is met een speciaal daarvoor aangepast CMS script in elkaar te zetten. Het toevoegen van aparte mappen voor iedere folder aan uw webhosting pakket is geenszins nodig. U kunt het startpagina script zo instellen dat men zich via uw website kan registreren als beheerder van een eigen dochterpagina.

Is een startpagina website in elkaar zetten iets dat u van plan bent? Wanneer u het juist script gebruikt, is dat eenvoudiger. Er is verder een online handleiding te vinden van dit PHP script. Verder heeft u de mogelijkheid om vragen aan de ontwikkelaar omtrent het script te stellen. Wilt u hosting bij het script kopen dan is dat geen enkel probleem. Ziet u dit wel zitten? Lees dan snel verder. U hoeft op uw webhosting pakket geen folders aan te maken voor de dochterpagina’s van uw startpagina website. Het script handelt dit allemaal voor u af. Een korte tijd geleden is er een script uitgekomen waarmee u gemakkelijk uw eigen startpagina website bouwt. Het is een goed idee om Beheer snel een eigen portaalsite eens te bekijken. Er is bij de ontwikkeling van de programmeertaal PHP gebruikgemaakt. Op een groot deel van de hostingpakketten zal het gebruik van PHP scripts geen enkel probleem zijn.

Via de link hierboven kunt u meer over het script lezen. Ook kunt u natuurlijk zelf een script bouwen. Daar gaat wel enige tijd overheen. Een script aanschaffen zal een tijdsbesparing inhouden. Het meeste werk is al voor u gedaan met een kant en klaar script.

Fijn aan het script is dat dochterpagina’s aanmaken vrij gemakkelijk gaat. Er hoeven geen mappen op de server aangemaakt te worden. De centrale code van het script handelt iedere aanvraag af. De bijbehorende gegevens worden vervolgens vanuit de database ingelezen. U kunt met het PHP script ook de voorpagina van uw startpagina website aanpassen. De beheerder kan bij het maken van een nieuwe startpagina kiezen uit hoeveel kolommen de nieuwe startpagina moet bestaan. Men kan de rubrieken heel gemakkelijk verplaatsen met behulp van de muis.
Free Web Hosting