Uw eigen startpagina online zetten

Het kan zijn dat u op de website van iemand anders al een startpagina heeft. En heeft u nu behoefte aan een eigen startpagina website. Natuurlijk kan dat. Ook wanneer u niet veel van de techniek weet. Wat u nodig heeft is een PHP script dat u daarbij ondersteunt. Daar is meer over te lezen in het artikel startpagina script. Men gebruikt de programmeertaal PHP voor het maken van zo een script. Voor een paar tientjes heeft u al zo een handig startpagina script. Via een beheergedeelte maakt u simpelweg een startpagina aan.

Staat u gebruikersregistratie toe, dan kunnen anderen ook een startpagina aanmaken op uw website. De optie voor bezoekers om zich aan te melden kunt u op elk tijdstip aan en uit zetten. Staat gebruikersregistratie aan dan kan de bezoeker via een formulier zich aanmelden. Een gebruiker kan met zijn eigen account heel makkelijk zijn startpagina’s beheren.

Ook kan men een betaalde link toevoegen aan uw website. Men betaalt via uw website en de link wordt direct geplaatst. Het aanmaken van een eigen startpagina is dan niet nodig. Een link kan zowel op de homepage indien op een reguliere dochterpagina worden aangemeld. U kunt wanneer beheerder verschillende tarieven hanteren hiervoor. Een nieuwe startpagina maken is dan niet meer nodig. U meldt dan slechts de link aan.

Het is mogelijk om verschillende andere componenten toe te voegen aan uw dochterpagina. Ook kunt u een buienradar widget weergeven of het nieuws. RSS feeds van diverse websites tonen is geen enkel probleem. Op deze manier kunt u uw startpagina nog wat extra waarde geven. Startpagina’s op uw website krijgen hun eigen subdomein toegewezen. Via dit subdomein kan een bezoeker snel navigeren naar een specifieke dochterpagina. Via de eerder genoemde link kunt u aan een startpagina script komen.
Free Web Hosting