Portaalsite maken info

Zoals de naam vast zegt bestaat een startpagina website voornamelijk uit startpagina’s. Een bezoeker kan via het eigen subdomein van een startpagina eenvoudig naar de betreffende startpagina navigeren. De koppeling leggen met de juiste dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. De bezoeker zal de inhoud van de correcte startpagina te zien krijgen. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. Een startpagina script is niet duur. Met een paar gemakkelijke handelingen heeft u het script aan de praat. Men heeft tevens een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

Men heeft rekening met de beveiliging gehouden bij het maken van het startpaginascript. Moedwillig schade aan het systeem doen wordt zo een stuk lastiger. Het is van cruciaal belang dat uw startpagina website voldoende beveiligd is. Het starten van een eigen startpagina website is daarnaast voor u zonder veel moeite te doen. Lees de pagina Startpagina aanmaken door wanneer u meer wilt weten. Doorgaans wordt een dochterpagina rondom een specifiek onderwerp ingericht. De rubrieken op een startpagina kunnen het onderwerp weer verder uitsplitsen.

U voegt gemakkelijk het laatste nieuws toe aan één of meer van uw startpagina’s, op het moment dat u dat wilt. U kunt categorieën daarnaast voorzien van stukjes informatieve tekst. Het toevoegen van een nieuwsblokje is eenvoudig te doen. Verder kunt u stukken tekst op uw startpagina’s aanmaken als u dat wilt. Ook kunt u een weerkaartje op één of meer startpagina’s plaatsen.
Free Web Hosting