Realiseer betaalbaar een eigen portaal site

Leuke websites kunt u heel eenvoudig binnen een overzicht vermelden wanneer u een eigen startpagina website heeft. Met behulp van een script kunt u een dergelijke website snel in elkaar zetten. Het is geenszins nodig om een geheel nieuw script te laten programmeren. Er zijn kant en klare scripts voor op de markt.

Alle benodigde wijzigingen zijn via de beheerschermen te doen. Meer informatie over zulke scripts is op startpagina script te vinden. U kunt daar een interessant startpagina script vinden. Met het script haalt u alle mogelijkheden in huis die u met een dergelijke website kunt hebben. Er zijn al een aantal klanten die met veel plezier gebruik maken van het script. Zo een startpagina website kan als een catalogus van websites worden gezien. Houdt u zich met SEO bezig, dan is het zeker de moeite waard om uw eigen startpagina website te bouwen. Startpagina websites lenen zich geweldig voor het genereren van extra inkomsten.

Voor iedere individuele rubriek kunnen de kleuren gewijzigd worden. U kunt dan ook de aandacht naar bepaalde rubrieken toe halen. Naast dat u op iedere dochterpagina eigen rubrieken kunt plaatsen, is het ook mogelijk om vaste rubrieken aan een startpagina toe te voegen. Zo een rubriek is op elke startpagina te zien. Binnen zo een categorie kan een affiliate banner getoond worden. U kunt daarmee een aanbieding weergeven waaraan u zelf ook een percentage kan verdienen.
Free Web Hosting