Bouw een eigen startpagina

Een eigen startpagina kan een grote aanwinst zijn op uw marketingactiviteiten. Bij het gros van de websites is het aanmaken van een startpagina gratis. Voor uw dochterpagina wordt een subdomein gereserveerd bij veel sites.

Het is de bedoeling dat u rubrieken aanmaakt op uw linkpagina. De links op uw pagina worden binnen deze rubrieken aangemaakt. Soms kunt u een rubriek ook van een korte tekst of een plaatje voorzien.

Startpagina’s kunnen worden gebruikt om de zichtbaarheid te vergroten van uw eigen site. Een startpagina kan ook zorgen voor wat extra inkomsten. U kunt bijvoorbeeld affiliate links weergeven. Of u heeft Google Adsense op uw startpagina. Er zal door sommige mensen ook regelmatig geld worden geboden voor plaatsing van een bepaalde link.

Over startpagina’s is online wel wat te vinden. Via het artikel Bouw je eigen startpagina kunt u meer er over lezen. Over het onderwerp startpagina staan meer teksten op die site.

Heeft u graag een link op een bepaalde website? Vraagt de websitebeheerder of u een retourlink wilt plaatsen? Bent u wel bereid een link terug te plaatsen, maar niet op uw hoofdsite? Plaats de link terug dan op een gratis startpagina. Dit is vaak ook beter dan twee sites die naar elkaar linken.
Free Web Hosting