Het realiseren van uw nieuwe startpagina website

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die bij het subdomein hoort. U hoeft dus zelf niet te puzzelen met PHP code. Voor niet veel geld kunt u al een startpagina script in uw bezit hebben. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Het startpaginascript is tevens van een veilig PHP inlogsysteem voorzien.

In feite is een startpagina script een tool waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geïnstalleerd. De PHP code van het startpaginascript wordt bij een bezoek aan de site uitgevoerd. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die bij het subdomein hoort. Er zijn voldoende scripts te kopen waardoor u niet meer zelf PHP code hoeft te schrijven. Voor meer informatie verwijs ik u graag naar het artikel Eigen startpagina. Zo een script bevat de functies die van belang zijn voor een eigen startpagina website. U hoeft niet te wachten tot een webontwikkelaar klaar is met de programmeerklus.

Het script zorgt ervoor dat het beheer uiterst gemakkelijk is. U dient het startpaginascript te installeren op uw webhosting pakket. De PHP code van het startpaginascript wordt bij elk bezoek aan de site uitgevoerd. De PHP code zoekt vervolgens de corresponderende pagina inhoud en toont die aan de bezoeker.
Free Web Hosting