Uw marktplaats goedkoop maken

Via verschillende soorten site kunt u op een makkelijke wijze een extra inkomen verdienen. Een voorbeeld van een dergelijke website is een eigen marktplaats. Allereerst leveren de adverteerders op uw website u geld op. Zo kunt u geld vragen voor de plaatsing in bepaalde rubrieken. Of door een prijs te rekenen voor diverse opties waarvoor bij het toevoegen van een advertentie kan worden gekozen.

De pagina Uw marktplaats eenvoudig maken bevat meer informatie over het beginnen van een eigen marktplaats. Het helpt om daarbij gebruik te maken van een speciaal PHP script. Het script biedt de mogelijkheid om simpele wijze aanpassingen door te voeren op uw website.

U heeft gedurende de installatie zelf de controle over de aan te maken gebruikersnaam met het bijbehorende wachtwoord. Het grote voordeel van een kant en klaar script is dat u zelf geen advertentie script meer hoeft te bouwen. Zo een script bevat vaak al de mogelijkheden die u zoekt.

U hoeft niets van de techniek te weten om met het script te kunnen werken. U kunt de installatie zonder al te veel technische kennis gemakkelijk uitvoeren. Op de website van de aanbieder staan de instructies voor het installeren. Daarnaast is het mogelijk om hulp van de aanbieder te krijgen hierbij. U kunt beheertaken met uw account uitvoeren nadat de installatie is voltooid.

Hoeveel foto’s er maximaal aan een advertentie toegevoegd kunnen worden, kunt u instellen in de beheeromgeving. U kunt het aantal beperken of juist hoger zetten. Het aantal foto’s per advertentie kunt u zo afstemmen op de beschikbare schijfruimte. Het is heel gemakkelijk voor iemand om zich op uw marktplaats website aan te melden. Op uw website bevindt zich een registratieformulier waarmee men een account kan aanmaken. Er zal een melding worden weergegeven op de website wanneer er ongeldige gegevens in het formulier worden ingevuld.
Free Web Hosting