Startpaginascript

Er is geen technische kennis nodig voor het maken van een startpagina. Aanmelding op een startpagina-website is daarvoor nodig. Het registratieformulier is op de meeste startpagina websites eenvoudig te vinden. Registratie van een dochterpagina is tijdens het invullen vaak al mogelijk. Anders na de registratie.

Veelal zal de startpagina in een aantal kolommen zijn opgedeeld. Meestal mag u kiezen in welke kolom u een nieuwe rubriek wilt plaatsen. In de rubrieken kunt u links plaatsen. Het is soms ook toegestaan om een afbeelding of tekst te plaatsen. Voor sommige startpagina websites dient u een minimum aantal links te hebben. Anders wordt uw dochterpagina niet getoond.

Ook kunt u een extra zakcentje verdienen aan uw startpagina. Het is bijvoorbeeld mogelijk om affiliate links toe te voegen. U kunt met affiliate marketing geld verdienen door naar de producten van iemand anders te linken. Wordt er iets verkocht aan een bezoeker die via uw link bij de adverteer is gekomen, dan ontvangt u een percentage van het aankoopbedrag. Voor affiliate marketing kunt u zich bij een aantal netwerken aansluiten. Een voorbeeld is het netwerk Daisycon.

Bij een klik op 1 van de advertenties, verdient u een vergoeding. Wanneer uw Adsense saldo de 70 euro heeft bereikt, ontvangt u het geld.

U kunt uw eigen websites meer bekendheid geven met een eigen startpagina. Ook zijn er voldoende mensen die willen betalen voor een link op uw startpagina. Doe dit echter niet in te grote schaal. Een website met alleen maar gekochte links zal weinig waarde hebben voor zoekmachines. Zijn veel links gekocht, dan wordt dat door de zoekmachines afgestraft.

Wilt u niet op andermans website aan de slag, dan kunt u zelf een startpagina website optuigen. Met de juiste software is dat relatief eenvoudig. U kunt hier meer over te weten komen door Startpagina script door te nemen. Een startpagina script is een must voor uw eigen startpagina website. U betaalt voor een startpagina script geen honderden euro’s. Hoogstens enkele tientjes.

Via uw website kan men zich dan aanmelden en een startpagina maken. Wilt u dat niet, dan hoeft dit niet. Willen bezoekers een link op uw startpagina site? Een suggestie voor een link kan via een linksuggestieformulier worden ingedeeld. Dit kan via een formulier die via iedere dochterpagina eenvoudig te raadplegen is. Kleuren van uw website kunt u met het script eenvoudig aanpassen. Hoe het technisch werkt, daar hoeft u zich niet druk om te maken. Zo kan iedereen zijn links plaatsen.
Free Web Hosting