Startpaginascript

Startpagina’s kunnen op verschillende manieren bijzonder handig zijn. Bij het gros van de websites is het aanmaken van een startpagina gratis. Via een eigen startpagina krijgt u echt een stukje ruimte voor uzelf om te vullen met links.

Op uw eigen startpagina heeft u de mogelijkheid tot plaatsen van rubrieken. De links op uw pagina worden binnen deze rubrieken aangemaakt. Sommige websites staan ook toe dat u een korte tekst of een afbeelding plaatst in de rubrieken.

Startpagina’s kunnen worden gebruikt om de zichtbaarheid te vergroten van uw eigen site. Met een dochterpagina kunt u ook wat extra geld verdienen. Daarvoor kunt u bijvoorbeeld een aantal affiliate links plaatsen op uw dochterpagina. Google Adsense is een andere mogelijkheid. Als uw startpagina goed in elkaar steekt wil men zelfs betalen voor links op uw pagina.

Er is over startpagina’s wel wat geschreven online. Via het artikel Goede startpagina kunt u meer er over lezen. Die site bevat meer artikelen over startpagina’s.

Heeft u graag een link op een bepaalde website? Vraagt de beheerder een link terug? Maar vindt u uw eigen site geen geschikte plek om een retourlink te plaatsen? Plaats de link terug dan op een gratis startpagina. Een zoekmachine waardeert zulke links vaak ook meer dan 2 sites die een linkruil hebben gedaan.
Free Web Hosting