Makkelijk een nieuwe startpagina site samenstellen

Per dochterpagina kunt u meerdere rubrieken aanmaken. Elk deelthema van een dochterpagina kan een eigen rubriek krijgen. Elke rubriek kan verschillende links bevatten.

Via de backlinks op startpagina websites kan er een hogere ranking binnen de zoekmachines gehaald worden. Daarbij zult u veel hebben aan een startpaginascript, waarover u meer kunt lezen op starpagina script. Via de link in dat artikel kunt u het betreffende script downloaden.

De kleuren zijn per startpagina instelbaar. U kunt voor iedere rubriek een apart kleurschema instellen. Zo kunt u op een dochterpagina de focus leggen op een specifieke categorie. Onderaan iedere dochterpagina ziet u de specifieke statistieken van een dochterpagina. Over elk onderwerp dat u kunt bedenken kunt u een eigen startpagina wijden. Verschillende betaalproviders zijn via het PHP script in te stellen. U kunt gebruik maken van Mollie.

Reguliere backlinks worden dan met affiliate links afgewisseld. U zult met het PHP script ook in het beheerpaneel de voorpagina als een dochterpagina kunnen bewerken. Er zijn al een aantal klanten die met veel plezier gebruik maken van het script. Een dergelijke website kunt u zien als een catalogus van websites.

Binnen een globaal overzicht worden alle startpagina’s weergegeven. U kunt via dit overzicht snel naar een specifieke dochterpagina surfen. De backlinks op een startpagina hebben een specifiek onderwerp. De positie van websites in de zoekmachines wordt daardoor hoger. U kunt meer bezoekers en daardoor meer inkomsten met uw website genereren.

Er zal een formulier op uw website worden geplaatst waarmee beheerders een eigen startpagina kunnen samenstellen. Daarbij kan per categorie de informatie voor de zoekmachines worden ingevoerd. U kunt per rubriek de velden voor de zoekmachines invoeren in het beheerpaneel. U kunt per rubriek ook de kleuren wijzigen. Door de juiste kleuren te gebruiken kunt u de focus van de bezoeker naar een bepaalde rubriek toe halen.
Free Web Hosting