Beheer eenvoudig een nieuwe portaalsite

Bent u in het bezit van een startpagina website, dan kunt u gemakkelijk backlinks verkopen aan website eigenaren. Na de betaling wordt de backlink direct op de website weergegeven. U kunt de link aanmelder ook een link terug naar uw startpagina website of een andere website laten plaatsen.

Met behulp van startpagina websites is een betere waardering te verkrijgen. Een dergelijke website is opgesplitst in verschillende startpagina’s. U kunt de startpagina’s indelen in rubrieken, welke een deelonderwerp omvatten. U kunt kosteloos een eigen startpagina samenstellen op een groot aantal Nederlandse websites.

De site aanpassen kan heel makkelijk met de beheeromgeving die is bijgevoegd. De kleurstelling van uw startpagina website is via de beheeromgeving gemakkelijk aan te passen. Tevens kunt u met het beheerpaneel banners plaatsen op de website. Dit kan met behulp van het script dat wordt genoemd op de pagina nederlandse startpagina.

U kunt heel makkelijk links verkopen wanneer u in het bezit van een eigen startpagina website bent. Wanneer de betaling goed verlopen is, dan wordt meteen de link aan de website toegevoegd. Er wordt automatisch gecontroleerd of de betaling is gelukt.

Er is nauwelijks technische kennis nodig voor de installatie. Tijdens de installatie heeft u zelf de mogelijkheid om een username en een password in te vullen welke u later weer kunt gebruiken om de site te beheren. Op diverse wijzen kunt u zorgen voor een hogere positie in Google. Meestal gaat het daarbij om het verkrijgen van meer links naar uw website. U kunt een backlink zien als een aanbeveling. Bij iedere link die de zoekmachine tegenkomt, zal er een betere waardering gegeven worden.
Free Web Hosting