Een eigen startpagina samenstellen

Mogelijk heeft u diverse startpagina’s aangemaakt op de websites van derden. Het kan zijn dat u ook graag een eigen startpagina website wilt runnen. Uiteraard kan dat. Ook als u niet veel van de techniek weet. U kunt dit met een startpagina script doen. Daar is meer over te lezen in het artikel Startpagina aanmaken. Een startpagina script is doorgaans in PHP gebouwd. Meestal is zo een startpaginascript niet te duur. Een aanpassing verricht u met behulp van een speciale beheeromgeving.

U kunt gebruikersregistratie open zetten, zodat anderen een dochterpagina aan kunnen maken. De mogelijkheid voor bezoekers om zich aan te melden kunt u op elk tijdstip aan en uit zetten. Via een registratieformulier maakt een bezoeker een account aan. Via een eigen account kan een gebruiker inloggen en zijn startpagina’s wijzigen.

Verder is de optie om een betaalde link toe te voegen er. Men betaalt via uw website en de link wordt direct geplaatst. Het aanmaken van een eigen startpagina is dan niet nodig. Of men de link toevoegt aan een reguliere startpagina of aan de voorpagina, mag men zelf kiezen. Het hanteren van verschillende tarieven voor deze twee soorten links is mogelijk. Ideaal voor mensen die links willen hebben maar niet de tijd hebben om een startpagina aan te melden.

Het plaatsen van ander soort componenten op uw dochterpagina kan ook. U kunt teksten, knoppen en het laatste nieuws weergeven. Met een knop op uw startpagina kunt u bijvoorbeeld de aandacht trekken naar een bepaalde website. Zo voegt u op verschillende manieren weer extra waarde toe aan uw startpagina. U kunt een subdomein aan iedere individuele startpagina koppelen. Een specifieke startpagina is via dat subdomein te bezoeken. Via de eerder genoemde link kunt u aan een startpagina script komen.
Free Web Hosting